UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Хочу, щоб серце доньки билося": Чоловік віддав на трансплантацію органи своєї загиблої дитини

У Китаї чоловік пожертвував трансплантологам органи своєї мертвої дев'ятирічної доньки

Журналіст стрічки новин
"Хочу, щоб серце доньки билося": Чоловік…
Ілюстративне фото. Джерело: Рixabay

Дівчинка померла у школі внаслідок отримання травми. Її випадково збив з ніг однокласник. Тоді ж вона вдарилася головою об стіну й знепритомніла. 

Як пише Depo.ua із посиланням на South China Morning Post, пізніше дитині дали води з цукром, а та сказала, що почувається краще.

Лише за кілька годин батькові школярки зателефонували, щоб повідомити про травму.

"Вона сказала мені, що забула пообідати опівдні. Це останнє речення, яке вона мені залишила, – розповів Цінь. – Я був розгублений. Я кричав на вчителів, звинувачуючи їх у тому, що вони не помітили проблеми раніше".

Чоловік розповів, що над вухом доньки з'явилася шишка розміром із яйце. У лікарні медики сказали, що не можуть провести операцію. Через дев'ять днів дитина померла від пошкодження головного мозку.

Батько вирішив пожертвувати сім органів своєї дочки, серед яких рогівка, серце та нирки. Він запевнив, що відчуває "полегшення від того, що донька допомогла іншим людям і врятувала їхнє життя".

"Коли я підписував документ про пожертву органів, я плакав, мої руки тремтіли. Образи моєї дитини, такі живі та милі, з'являлися переді мною", -- розказав батько. – "Я просто хочу, щоб серце моєї доньки продовжувало битися. Я вірю, що моя дочка підтримала б моє рішення".

Нагадаємо, нещодавно у США вперше успішно пересадили людині серце свині. Ця новаторська процедура може дати надію сотням тисяч пацієнтів з органами, що відмовили.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme