UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Алек Болдвін вперше прокоментував ЗМІ вбивство українки Галини Хатчинс

Голлівудський актор Алек Болдвін вперше прокоментував представникам ЗМІ трагічний інцидент, який стався на знімальному майданчику у США, що призвів до смерті українки Галини Хатчинс

Журналіст стрічки новин
Алек Болдвін вперше прокоментував ЗМІ вб…
Фото: Instagram Алека Болдвіна

Він заявив, що іноді на знімальному майданчику трапляються випадкові події, але "нічого подібного", як сталося 21 жовтня.

"Це один з трильйонів епізодів, одна з трильйонів подій", – сказав він журналістам, стоячи на узбіччі дороги у Вермонті з дружиною Хіларі, пише NY Post з посиланням на Depo.ua

За його словами, загибла була його другом.

"Коли сталася ця жахлива подія, ми були дуже добре налагодженою командою, що знімала разом фільм", – зазначив Болдвін.

Він додав, що підтримує зусилля з обмеження використання вогнепальної зброї на знімальному майданчику, а також підтримує зв'язок з чоловіком жертви. 

"Ми дуже хвилюємося про її родину", – сказав Болдвін й додав, що у поліції заборонили йому обговорювати резонансну тему.

Нагадаємо, що трагічна подія сталася на зніманні вестерну "Іржа" в штаті Нью- Мексико. Болдвін пальнув із гвинтівки, а осколки розлетілися і поранили людей. Наразі зйомки вестерну зупинені і йде розслідування. Звинувачення акторові досі не висунуто. 

Сам Болдвін заявив, що зараз активно співпрацює зі слідством та з'ясовує, як така смерть могла трапитися на знімальному майданчику. Також актор зазначив, що запропонував свою підтримку родині загиблої.

Відомо, що Болдвіну заряджену зброю вручив помічник режисера. Він сказав актору, що пістолет можна безпечно використовувати. Це сталося за миті до того, як Болдвін випадково вбив операторку. Також повідомлялося, що на знімальному майданчику знайшли бойові набої.

Читайте також: Чим жила українка, яку випадково вбив Алек Болдвін, і як її оплакує Голлівуд

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme