UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Андрій Данилко пропонує Путіну застрелитися, щоб бути ще більше схожим на Гітлера

Андрій Данилко вважає російського президента Володимира Путіна пародією на Адольфа Гітлера

Редактор стрічки новин
Андрій Данилко пропонує Путіну застрелит…
Скріншот

Артист Андрій Данилко, відомий як Вєрка Сердючка, вважає, що Володимиру Путіну для повної подібності з Адольфом Гітлером залишилося застрелитися у бункері після війни проти України.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Київ", передає Depo.ua.

"Я хотів би російським людям, російським артистам, які, звісно, бояться, сказати, щоб вони прочитали дитячий вірш Корнія Чуковського "Тараканище". Ось просто прочитайте його від початку до кінця. Кого боїтеся?

Якщо він така пародистка, Путін – подивіться, це все за сценарієм фашистської Німеччини: прийоми, слова, як це все відбувається. Якщо він так хоче залишитися в історії, я чув, що він так пародує Гітлера чи копіює його вчинки, йому так хочеться бути у підручниках – та ти, звісно, вже у підручниках, Путін! Для того, щоб бути остаточним Гітлером, тобі треба зайти в цей свій, б...дь, бункер і застрелитися нах...й!" – сказав Данилко.

Він також висловив переконання, що Путін – божевільна людина.

Артист зізнався, що бачився з президентом РФ на закритій вечірці в 2004 році.

"Якби я знав, що таке буде, я б його вбив", - сказав він.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

У Генштабі Збройних сил України повідомили про втрати Росії станом на 18:00 27 лютого – українські військові ліквідували близько 4500 російських солдатів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme