UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Anonymous хакнули російські державні телеканали і пустили туди картинку з обстрілами Харкова (ФОТО, ВІДЕО)

Хакери спільноти Anonymous заявили про злом російських потокових сервісів і державних телеканалів
 

Русскій корабель, іді нахуй
Слава Україні! Смерть ворогам!!
Anonymous хакнули російські державні тел…
Фото: Anonymous TV

Замість трансляції звичних телепрограм жителі Росії побачили відеокадри з обстрілів російськими військами українського Харкова і закликами виступити проти геноциду в Україні.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Twitter Anonymous TV.

"Хакерська група Anonymous сьогодні зламала російські потокові сервіси Wink і Ivi, а також телеканали "Росія 24", "Перший канал", "Москва 24", щоб транслювати кадри війни з України", – йдеться в повідомленні хакерів.

Anonymous опублікували фото та відео, на яких видно замість трансляції повідомлення про те, що звичайні росіяни проти війни в Україні і заклик до росіян виступити проти геноциду Росії в Україні.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

26 лютого хакерська спільнота Anonymous оголосила війну Путіну та закликали світ "заткнути йому рот його ж брудними грошима". Одразу ж хакери "поклали" сайти пропагандистського ЗМІ RT та Міноборони.

27 лютого стало відомо, що українські кібервійська оприлюднили номери телефонів керівництва Кремля. Того ж дня хакери з групи Anonymous виклали у мережу великий масив особистих даних російських військових чиновників.

Читайте також: Підсумки дня: Як Україна відбивалась від російських окупантів 6 березня

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme