UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Азербайджан заперечує вибух на своїй нафтовій платформі

Представники влади Азербайджану і компанії SOCAR заявили, що вибух у Каспійському морі стався не на нафтовидобувній платформі, а сталося виверження грязьового вулкана
 

Журналіст відділу новин

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на заяву у Twitter заступника голови департаменту зі зв'язків з громадськістю SOCAR Ібрагіма Ахмедова.

"На морських платформах і промислових об'єктах, що знаходяться під безпосереднім контролем SOCAR, аварій не було, і робота триває в штатному режимі", – написав він.

Ахмедов додав, що якщо з'явиться додаткова інформація про вибух в Каспійському морі, то компанія проінформує громадськість.

У свою чергу Міністерстві екології та природних ресурсів Азербайджану заявили, що вибух у морі міг бути викликаний виверженням грязьового вулкана. Зараз проводиться перевірка події.

У комітеті із захисту прав нафтовиків Азербайджану також заявили, що на нафтовидобувних платформах в Каспійському морі не було вибухів. При цьому державна Морська адміністрація рекомендувала судам триматися далі від пожежі.

Нагадаємо, 4 липня азербайджанські ЗМІ написали, що у Каспійському морі стався вибух на одній з нафтовидобувних платформ.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme