UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Бойовики на Донбасі 17 разів порушили режим тиші, є загиблий

На Донбасі російські окупаційні війська 19 листопада 17 разів порушили режим припинення вогню

Журналіст стрічки новин
Бойовики на Донбасі 17 разів порушили ре…
Фото: Штаб ООС

Протягом минулої доби бойовики на Донбасі гатили з озброєння, забороненого "Мінськом". В результаті обстрілів загинув український воїн.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу штабу ООС.

Російські найманці 6 разів застосували озброєння, заборонене мінськими домовленостями. Зокрема, вони застосовували міномети й артилерію, обстрілюючи наших бійців й населені пункти.

Так, Мар'їнку бойовики обстріляли тричі, застосовуючи артилерію 122-го калібру та міномети 82-го та 120-го калібру. У бік Лопаскине стріляли з мінометів 82-го калібру.

Водночас у районі Причепилівки ворожі війська відкривали вогонь зі стрілецької зброї. У районі Новомихайлівки – з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Зазначимо, що поблизу Катеринівки наші війська тричі попали під обстріл з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Біля населених пунктів Піски та Шуми противник застосував станкові протитанкові гранатомети. А в напрямку Авдіївки вів вогонь з мінометів 120-го калібру.

Крім того, наших бійців у Попасній бойовики обстрілювали з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Також в районі Новотошківського російські найманці двічі обстрілювали наші позиції, застосовуючи міномети 12-го калібру і гранатомети різних систем. У бік Золотого-4 стріляли з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл з артилерії 152-го калібру околиць населеного пункту Нижнє. На щастя, втрат серед цивільного населення немає.

Однак внаслідок обстрілів один український боєць отримав поранення, несумісне з життям.

"Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким героя, який загинув за Україну", – наголосили військові.

Нагадаємо, дещо раніше повідомлялося, що ОБСЄ помітило, що на окупованій Луганщині бойовики розміщують танки та зенітні установки. Зокрема, вони виявили дев'ять танків.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme