UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Бойовики з порушеннями розмістили на Донбасі понад 200 одиниць техніки, – ОБСЄ

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ повідомили про розміщення на окупованих територіях Донбасу 235 одиниць техніки

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Бойовики з порушеннями розмістили на Дон…
Фото: OSCE

Бойовики розмістили техніку з порушенням ліній відведення та за межами виділених для зберігання місць. Йдеться про "гради", гаубиці, танки, зенітні ракетні комплекси та іншу військову техніку.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу штабу ООС.

"Спостерігачами Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксовано розміщення на тимчасово окупованій території 235 одиниць військової техніки збройних формувань РФ, яка розміщена з порушенням Мінських домовленостей", – йдеться у повідомленні.

Бойовики розмістили на Донбасі понад 200 одиниць техніки, – ОБСЄСпостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ повідомили про розміщення на окупованих територіях Донбасу 235 одиниць технікиБойовики розмістили техніку з порушенням ліній відведення та за межами виділених для зберігання місць

Нагадаємо, дещо раніше ватажок бандформування "ДНР" Олександр Ходаковський визнав, що бойовики "ДНР" отримують з Москви накази обстрілювати позиції ЗСУ і українські населені пункти. Він і раніше визнавав роль Росії і чиновників Кремля у війні проти України на Донбасі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme