Діду Киви у Полтаві розбили пам'ятну дошку: Нардеп підозрює тих, хто вчора "виключив" його з ОПЗЖ

Народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Кива повідомив, що у Полтаві розбили пам'ятну дошку його дідові Пилипу Киві

Христина Макогон

За його словами, це сталося вночі. Його дід був Героєм Радянського Союзу.

Про це пише Depo.ua із посиланням на повідомлення Киви у Telegram 22 жовтня.

"Слабкі, боягузливі людинки, які воюють з пам'ятниками й пам'яттю про тих, хто переміг фашизм у країні, яка давно перетворилася на вигрібну яму..." – додав Кива.

Нагадаємо, 21 жовтня вранці Кива повідомив, що буцімто його виключили з партії "Опозиційна платформа – За життя". Він зізнався, що проти нього вже тривалий час "працювали" представники Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна.

Кива додав, що рішення про виключення його з партії ухвалили нібито силами Полтавської територіальної організації. Водночас одіозний нардеп наголосив, що остаточне рішення щодо його позиції у партії – за її керівництвом.

Через декілька годин Кива спростував свою ж заяву про виключення з партії. За його словами, цей фейк розповсюджують мережею аферисти, які були раніше викриті у злочинах перед партією та законом.

Голова ОПЗЖ Юрій Бойко також спростував цю інформацію й назвав її фейком. Він додав, що ця заява стала для нього несподіваною, і сам він чекає або на її спростування, або на пояснення ситуації.

Однопартієць Киви Вадим Рабінович у звичній для нього формі заявив, що "хрєна лисого", а не вигнання його з партії.

Пізніше партія "Опозиційна платформа – За життя" спростувала і назвала маніпуляцією інформацію про виключення Киви з політсили.

Читайте також: Недовигнаний з ОПЗЖ: Як Кива пройшов шлях від "карателя" до любителя Путіна

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua