UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Дружина та діти оригінально привітали Порошенка з Днем народження (ВІДЕО)

Дружина п'ятого президента України і лідера партії "Європейська Солідарність" Петра Порошенка Марина Порошенко разом з дітьми привітала іменинника музичним перформансом, зігравши знакову для нього мелодію
 

Журналіст відділу новин
Дружина та діти оригінально привітали По…
Фото: 5 канал

П'ятому президенту України Петру Порошенку сьогодні виповнилось 56 років.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на сторінку Марини Порошенко у Facebook.

"Насправді підготовку до Дня народження Петра Порошенка ми почали заздалегідь – ще два тижні тому діти засіли за музичні інструменти, а ми з командою – за організацію сюрпризу", – написала дружина п'ятого президента.

Вона зазначила, що рідні хотіли подарувати імениннику емоції, бо саме вони наповнюють життя змістом, дають енергію та сили рухатися вперед.

"Наша пам'ятна зустріч, коли проводжала Петра Олексійовича до армії, незабутні миті народження наших дітей, той день, коли він, поклавши руку на Конституцію та Пересопницьке Євангеліє, складав присягу на вірність нашій великій європейській країні.

Та зимна ніч, коли десятки тисяч українців на Софійській площі вітали створення Єдиної Помісної Церкви України, моменти, коли на світ з’явилися наші дорогі онуки – такі спогади закарбовуються у серці назавжди", – зазначила екс-перша леді України.

"Тож, до дня народження Петра Олексійовича ми влаштували вечір незабутніх емоцій, а у цьому нам допомогла чарівна мелодія із фільму "Ромео і Джульєтта" у виконанні наших дітей. Саме на цей фільм майбутній чоловік запросив мене у кіно у далекому 1983. Ця стрічка і музика з неї відтоді стали символом нашої любові", – пояснила Марина Порошенко вибір мелодії.

Нагадаємо, 25 червня Петро Порошенко разом з дружиною Мариною традиційно побували на Книжковому Арсеналі і відвідали ветеранський намет.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme