Facebook планують змінити із розрахунком на молодь

Впродовж найближчих років американська компанія Facebook планує перебудувати свою роботу із розрахунком на молоду аудиторію, а не людей старшого покоління

Журналіст відділу новин
Facebook планують змінити із розрахунком…
Фото: Рixabay

За словами генерального директора компанії Марка Цукерберга, показники Facebook за результатами третього кварталу виявилися гіршими за прогнози.

Про це він заявив після публікації фінансової звітності компанії за третій квартал 2021 року, передає Depo.ua із посиланням на Reuters.

Зазначається, що виторг зріс на 35% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року і склав 29 млрд доларів, проти очікуваних 29,57 млрд.

Крім того, кількість активних користувачів за місяць склала 2,91 млрд проти очікуваних 2,93 млрд.

Уточнюється, що слова Цукерберга прозвучали на тлі публікацій "досьє Facebook" – серії публікацій американських ЗМІ про внутрішню роботу за матеріалами витоку документів.

"Ми перепрофілюємо наші команди, щоб служити провідною зіркою для молодих людей, а не оптимізуватися до більшої кількості літніх", – наголосив гендиректор.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що американська компанія Facebook планує впродовж наступних п'яти років найняти в Європейському Союзі 10 тисяч осіб для розробки віртуального світу. Йдеться про створення так званого метавсесвіту (metaverse) – віртуального простору, в якому користувачі Facebook перебуватимуть і спілкуватимуться.

Згодом повідомлялося, що компанія Facebook, яка володіє однойменною соціальною мережею, а також Instagram і месенджером WhatsApp, планує змінити назву.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme