UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Фільм про людину-павука першим зібрав мільярд доларів під час пандемії

Американський супергеройський фільм "Людина-павук: Додому шляху нема" став першим фільмом, який за час пандемії коронавірусу зібрав у прокаті понад 1 мільярд доларів
 

Журналіст відділу новин
Фільм про людину-павука першим зібрав мі…
Фото: Кадр з фільму

Сиквелу "Людини-павука" знадобилося лише 12 днів для збору 1,05 млрд доларів США, з яких 467 млн доларів фільм отримав із кінотеатрів у Північній Америці та ще 587 млн – з решти країн світу.

Про це інформує Depo.ua з посиланням на AP.

"Людина-павук: Додому шляху нема" також потрапив у трійку фільмів, які найшвидше зібрали таку суму.

Лише минулого тижня стало відомо, що стрічка "Spider-Man: No Way Home" за дебютний вікенд заробила майже 600 млн доларів, що стало рекордом під час пандемії.

Довідка: Людина-павук або Спайдермен – це супергерой коміксів Marvel. Уперше герой з'явився в серії коміксів "Дивовижні фантазії" у серпні 1962 року. Людина-павук стала однією з найпопулярніших і найуспішніших супергероїв.

"Людина-павук: Додому шляху немає" – це американський супергеройський фільм, заснований на коміксах видавництва Marvel Comics про однойменного персонажа. Фільм спродюсований Marvel Studios і Columbia Pictures, спільно з Sony Pictures Entertainment як дистриб'ютором.

Фільм став третьою стрічкою в Четвертій фазі про людину-павука. Він є продовженням фільму "Людина-павук: Повернення додому" (2017) та "Людина-павук: Далеко від дому" (2019). Режисер фільму: Джон Воттс. Головну роль зіграв Том Холланд.

Нагадаємо, 16 вересня 2018 року 547 відвідувачів щорічної найбільшої в Північній Європі виставки поп-культури Comic Con Stockholm одягнулися в костюм Людини-павука і встановили світовий рекорд.

21 серпня 2019 року ЗМІ оприлюднили інформацію, що людина-павук залишає кінематографічний всесвіт Marvel, тому що Disney і Sony не змогли вирішити фінансові питання. Однак, згодом кіностудії порозумілися і зняли спільний фільм "Людина-павук: Додому шляху нема".

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme