UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Голова Верховної Ради привітав Україну з Днем Незалежності

Спікер парламенту Дмитро Разумков привітав українців із визначним святом своєї сучасної історії

Журналіст відділу новин
Голова Верховної Ради привітав Україну з…
Фото: ВР

"Рівно 30 років тому Верховна Рада ухвалила Акт проголошення незалежності нашої Держави. Саме це рішення стало відправною точкою у побудові новітньої України", – заявив Разумков.

Голова ВР також нагадав, що за ці 30 років Україна пережила багато різних подій, знала як перемоги, так і поразки, передає Depo.ua з посиланням на прес-службу ВР. Також Разумков згадав про те, що Україна і зараз відстоює свою незалежність у війні із Росією.

"Нас об’єднує багато спільних речей. Україна - це єдина держава. Українці із Заходу та Сходу, із Півдня та Півночі - завжди прагнули і прагнуть жити у вільній та процвітаючій країні", – запевнив спікер парламенту, побажавши усім українцям мирного неба над головою.

Нагадаємо, що сьогодні, у День Незалежності, Верховна Рада збереться на позачергове засідання, щоб розглянути питання Великого державного герба України.

Додамо, що 24 серпня – це головне свято Української держави, День Незалежності України. У цей день Актом проголошення незалежності України було відновлено державність нашої країни. Співавторами Акту є Сергій Головатий, Михайло Горинь, Левко Лук'яненко та В'ячеслав Чорновіл.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme