"Гра в кальмара" отримає другий сезон: Режисер підтвердив продовження та анонсував ймовірний сюжет

Режисер та сценарист серіалу "Гра в кальмара" Хван Дон Хьок підтвердив продовження проекту на другий сезон

Максим Карпенко

За його словами, він отримав настільки багато відгуків від глядачів, що не міг не продовжити серіал на другий сезон.

Про це режисер поділився у коментарі для AP, пише Depo.ua.

Зазначається, що другий сезон буде продовженням історії головного героя – Гі Хуна. Зокрема, він повернеться, аби змінити щось у цілому світі.

"Отже, на другий сезон було стільки тиску і стільки попиту... Я майже відчуваю, що ви не залишаєте нам вибору! Але скажу, що справді буде другий сезон. Це зараз у мене в голові. Нині я займаюся плануванням. Але я думаю, що ще зарано говорити, коли і як це станеться", – заявив режисер.

При цьому, фокус другого сезону може бути зосереджений не на новій грі, а на діях поліції. Втім, чітких заяв стосовно ймовірного сюжету поки не прозвучало.

"Якщо мені вдасться зробити щось – це буде історія Фронтмена. Я думаю, що проблема з поліцейськими – це не лише проблема Кореї. Я бачу це у світових новинах. Це було питання, яке я хотів порушити. Може, у другому сезоні я зможу показати це детальніше", – додав Хван Дон Хьок.

Водночас режисер зауважив, що буде працювати над другим сезоном з командою сценаристів. Дата виходу сезону поки невідома, однак продовження "Гри в кальмара" можна очікувати вже через рік.

Зауважимо, перший сезон "Гри в кальмара" б’є усі можливі рекорди переглядів. Його називають феноменом на Netflix.

Суть телеісторії полягає у тому, що 456 людей, більшість з яких відчувають серйозні фінансові проблеми, приймають запрошення на участь в таємничому турнірі на виживання. Після того, як зі змагання вибуває один гравець, розмір призових постійно зростає. То ж усі гравці розуміють, що переможцеві дістануться просто космічні виплати. І гра починає набирати ще жорсткіших. 

Нагадаємо, після показу перших серій телесеріалу від Netflix "у кальмара" почали грати українські підлітки. У Львові на дитячому майданчику діти під час гри намагалися зімітувати кривавий сюжет телеісторії. 

Читайте також: Найкращі меми і фотожаби на серіал "Гра в кальмара"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua