UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кабмін скасував перемогу Олейнікова у конкурсі на голову податкової

Кабінет міністрів скасував рішення щодо перемоги Євгена Олейнікова у конкурсі на посаду голови Державної податкової служби України

Кабмін скасував перемогу Олейнікова у ко…
Фото Рixabay

27 вересня Олейнікова було визначено переможцем конкурсу з результатом у 11,23 бали, однак 3 листопада це рішення було скасоване.

Про це повідомило Управління забезпечення діяльності Комісії питань вищого корпусу державної служби, передає Depo.ua із посиланням на допис народного депутата від "Європейської Солідарності" Олексія Гончаренка у Telegram.

Кабмін скасував перемогу Олейнікова у конкурсі на голову податкової

Він оприлюднив також фотокопію листа з відповідними рішеннями.

27 вересня Олейнікова було визначено переможцем конкурсу з результатом у 11,23 бали, але 3 листопада це рішення було скасоване.

Нагадаємо, 3 листопада стало відомо, що НАБУ і САП, спільно з СБУ, проводять обшуки в приміщеннях центрального апарату Державної податкової служби України. 

Слідчі дії здійснювалися у ДПС в Полтавській області, а також за місцем проживання посадових осіб органів податкової служби та низки фізичних осіб у Києві, а також Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях

Згодом стало відомо, що правоохоронці провели обшуки, зокрема, у в.о. голови Державної податкової служби Євгена Олейнікова за місцем його проживання, а також у будинку його матері.

Згодом голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що обшуки в Олейнікова проводилися в межх слідчих дій за схемами "скруток" із ПДВ.

Обшукали також екс-главу ДПС і тепер уже колишнього першого віце-прем'єр-міністра – міністра економіки Олексія Любченка.

 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme