UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кабмін затвердив Державну антикорупційну програму до 2025 року

Уряд 4 березня затвердив Державну антикорупційну програму, яка є ключовим інструментом реалізації Антикорупційної стратегії 2021-2025

Журналіст відділу новин
Кабмін затвердив Державну антикорупційну…
Кабмін

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає Depo.ua.

Він зазначив, що програма включає дії, спрямовані на підвищення ефективності системи запобігання корупції, формування негативного ставлення до неї у суспільстві та забезпечення невідворотної відповідальності.

Зокрема програма передбачає заходи у сфері судочинства, державного регулювання економіки, митної справи та оподаткування, державного та приватного секторів економіки, будівництва, земельних відносин та інфраструктури, сектору оборони, охорони здоров’я, освіти й науки та соцзахисту.

"Маємо розуміння, що такий важливий документ повинен залишатись живим, відкритим для пропозицій і доповнень. Тому будемо працювати з парламентом, з іншими стейкхолдерами, з керівниками антикорупційних органів", — сказав глава уряду.

Нагадаємо, що наприкінці січня 2023 року посли країн "Великої сімки" (G7) та Європейського Союзу підтримали якнайшвидше ухвалення Державної антикорупційної програми в Україні на 2023-2025 роки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme