"Колективний путін": У РНБО розповіли, скільки людей впливають на політику кремля

Рада національної безпеки та оборони України включає до так званого "мавзолею путіна" 86 осіб, які впливають на політику кремля

"Колективний путін": У РНБО розповіли, с…
кремль

Про це розповів секретар РНБО Олексій Данілов, передає Depo.ua.

Він зауважив, що війна не обмежується кулями й снарядами, а зачіпає і медіа, і енергетику, і продовольство, і інші сфери.

"В Апараті РНБО є проєкт під умовною назвою "мавзолей путіна" — це 86 людей, які впливають на політику кремля. Хто б не прийшов після путіна — "колективний путін" нікуди не зникне", — пише Данілов.

На його думку, наразі в російському суспільстві загалом домінують імперські позиції. "За роки свого правління путін знищив все демократичне, ліберальне, вільне, тому переважна більшість громадян росії підтримують свого диктатора", — сказав Данілов.

Коли ж журналісти спитали про прогнози щодо результатів можливих "фінальних перемовин" між Україною та рф, Данілов заявив, що поки важко сказати, з ким вони будуть.

"У сучасному світі жодні переговори не можуть бути підкилимними й закритими. Поки що ми не знаємо, з ким на території рф будемо вести фінальні перемовини. Наша позиція проста: відчепіться від нас, йдіть на свою землю, якої у вас поки що багато. Вас тут не буде, це наша земля", — наголосив Данілов.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme