Коричневий костюм і білі кеди: Олена Зеленська зачарувала новим look'ом

Перша леді України Олена Зеленська представила просвітницький проект "Довідник безбар’єрності" під час другого засідання Ради безбар’єрності

Ліна Петрунькіна

Depo.ua пропонує дізнатися більше про ініціативу Олени та подивитися на її образ для важливого заходу. 

Зеленська продовжує роботу щодо впровадження безбар'єрності в Україні. Перша леді не раз говорила про те, що це один із напрямків її роботи. То ж у рамках проекту вона представила свій довідник і наголосила на важливості розв'язання цієї проблеми.

"Безбар’єрність – це філософія суспільства без обмежень. Це про внутрішню готовність створювати середовище, у якому буде комфортно всім. До Плану заходів залучена потужна команда – це представники влади разом з представниками громадськості. Я б навіть назвала це не План заходів, а План змін. І це про зміни, які можуть бути втілені в найближчі два роки та мають сприяти тому, щоб безбар’єрність стала новою суспільною нормою", – заявила Зеленська.

На зустріч Олена прийшла у костюмі шоколадного кольору, який складався з піджака та широких штанів. Під костюм перша леді вдягнула базову футболку молочного кольору, а образ доповнила масивним ланцюгом із золота і білим взуттям, яке скидалося на кеди.

Нагадаємо, Олена Зеленська здивувала новим кольором волосся.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua