UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Коронавірус вже вбив 5 млн людей у світі: У яких країнах смертей найбільше

У світі за час пандемії від коронавірусу загалом померли 5 003 934 людини

Журналіст відділу новин
Коронавірус вже вбив 5 млн людей у світі…
Фото: ЕРА

Найбільше смертей було зафіксовано у США – понад 765 тисяч, у Бразилії – понад 607 тисяч, в Індії – понад 465 тисяч, на Росії – понад 236 тисяч та у Британії – понад 140 тисяч. За загальною кількістю померлих Україна на 19 місці у світі. Всього в нашій державі померли 67 393 людини.

Як пише Depo.ua, про це свідчать дані ресурсу Worldometers.

За кількістю нових хворих Україна третя в Європі. За цим показником смертності за добу наша країна третя у світі та друга в Європі.

статистика коронавірусу

Відомо, що в Україні останніми тижнями суттєво погіршилася ситуація із захворюваністю на коронавірус. Через це вже у 15 областях ввели "червону" зону карантину, а з 1 листопада посилені обмеження введуть і у столиці. 

Нагадаємо, раніше вчені заявляли, що коронавірус скоротив тривалість людського життя, так само як світові війни. Зокрема, Росія двічі побила рекорд смертності, який був у минулому столітті. Адже високий відсоток смертей у цій державі спостерігався не лише у 40-х роках, але й на початку 90-х. Після розпаду СРСР на Росії населення масово вмирало від розгулу злочинності, поганого харчування та пияцтва.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme