"Краще бути придурком, ніж терористом": Сердючка відповіла депутату Держдуми Росії

Український співак Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) різко прокоментував ідею заборонити йому в'їзд на Росію за пісню "Батько наш Бандера"

Михайло Хомченко

У ефірі ток-шоу "Гордон" Андрій Данилко прокоментував скандал навколо виконання ним пісні "Батько наш Бандера" на концерті "Дизель шоу".

Він, зокрема, різко відповів колишньому донецькому терористу і окупанту Олександру Бородаю, який нині є депутатом Державної думи Росії, передає Depo.ua із посиланням на Youtube-канал Дмитра Гордона.

Бородай заявив, що Сердючці за цю пісню треба заборонити в'їзд на Росію.

"Я коли додому прийшов, поставив сумки, мені в Telegram приходить, що якийсь там колишній терорист хоче заборонити в'їзд Сердючці на Росію, тому що у них своїх придурків вистачає. А я кажу – краще бути придурком, аніж терористом. Нехай забороняють, що хочуть", – відповів на це Данилко.

Нагадаємо, що країнський шоумен та співак Андрій Данилко, відомий під сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка, заспівав патріотичну українську пісню "Батько наш Бандера".

Відео виконання пісні з'явилося у мережі, хоча і не увійшло до концертної версії.

Довідка: Українська патріотична пісня "Батько наш Бандера" стала хітом у TikTok восени 2021 року, після того, як компанія підлітків зі Львова переспівала пісню, а їхнє відео потрапило в ефір російських телеканалів.

Згодом інші користувачі TikTok та інших соцмереж, включно з відомими політиками, почали масово записувати короткі ролики з піснею про Степана Бандеру, завдяки чому пісня "Батько наш Бандера" з'явилась у рейтингу найбільш популярних запитів у YouTube.

Нагадаємо, 4 листопада 2021 року депутати Київради відсвяткували перейменування вулиць піснею "Батько наш Бандера".

1 січня 2022 року у Маріуполі в Головному управлінні Нацполіції Донеччини лунала пісня "Батько наш Бандера" на честь Дня народження українського провідника Степана Бандери.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua