UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кулеба й Лавров підтвердили готовність до переговорів у Туреччині: Коли це може статись

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та очільник МЗС Росії Сергій Лавров можуть провести переговори в Туреччині вже найближчими днями

Журналіст відділу новин
Кулеба й Лавров підтвердили готовність д…
Фото: Рixabay

За словами міністра закордонних справ Туреччини Мевлюта Чавушоглу, зустріч української та російської сторін запланована на четвер, 10 березня.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Мilliyet.com.

"Наша мета полягає в тому, щоб зупинити конфлікт якомога швидше. Ми доклали зусилля, щоб об'єднати наших російських та українських співрозмовників. До конфлікту ми підтримували наші контакти без перерви. Після війни ми посилили цю роботу ще більше", – зауважив Чавушоглу.

Уточнюється, що і Кулеба, і Лавров підтвердили Туреччині свою готовність провести переговори на дипломатичному форумі в Анталії.

Глава МЗС Туреччини додав, що долучиться до зустрічі Кулеби й Лаврова.

"Ми продовжуємо наші зусилля щодо зупинення конфліктів та встановлення міцного миру в дусі доброї волі", – підсумував Чавушоглу.

Нагадаємо, 4 березня в Туреччині заявили про готовність до проведення зустрічі очільників МЗС України та Росії. Згодом постійний представник РФ при ООН Геннадій Гатілов підтримав ідею проведення зустрічі глав МЗС Росії Сергія Лаврова та України Дмитра Кулеби в Анталії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme