UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кулеба звернувся до росіян із закликом виходити на вулиці та припинити війну (ВІДЕО)

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав росіян виходити на вулиці та зупинити режим президента Росії Володимира Путіна

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Кулеба звернувся до росіян із закликом в…
Фото: МЗС

За його словами, Путін втягнув росіян у війну, за що розплачується саме російський народ.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Кулеби в Instagram.

"Подивіться, на що перетворив вашу велику країну Володимир Путін. Він оголосив загарбницьку війну Україні. Він послав сюди ваших синів, чоловіків, щоб вони вбивали українців, захоплювали наші землі, руйнували наші міста", – наголосив він.

Водночас міністр сказав, що українці не хотіли цієї війни, але будуть захищатися. Кулеба додав, що за напад Росії проти країни оголошені безпрецедентні санкції.

"Розплачуєтеся ви. У Путіна гроші не закінчаться, у нього все буде добре, а курс рубля в обміннику злетів у прірву. Банки РФ відключають від систем фінансування і ви зможете навіть своїми картками розплатитися. Небо закрите в Європі, ви не зможете сісти в літак і полетіти у відпустку, щоб подивитися світ. І це тільки початок. Вам брешуть. Вас просто хочуть приховати від реальності. А реальність у тому, що йде війна, що, на жаль, страждати від цієї війни вам доведеться. Не кажучи вже про загиблих росіян, які повернуться додому в мішках", – зазначив він.

Кулеба закликав росіян вимагати від Путіна зупинити цю війну. Це єдиний вихід.

Нагадаємо, раніше міністр оборони України Олексій Резніков звернувся до російських матерів із закликом не відправляти своїх дітей до нашої країни на вірну смерть. За його словами, за кілька днів інтервенції в Україну буде знищено стільки ж російських військових, як за дві чеченські війни.

Читайте також: Як відрізнити техніку ворога від української

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme