UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Лікар-інфекціоніст пояснив, для кого "Омікрон" є вкрай небезпечним

Керівник Інституту алергології та інфекційних захворювань і головний інфекціоніст США Ентоні Фаучі вважає, що штамом коронавірусу "Омікрон" перехворіють усі, однак є категорія людей, яка матиме тяжкий перебіг хвороби

Журналіст стрічки новин
Лікар-інфекціоніст пояснив, для кого "Ом…
Ілюстративне фото. Джерело: Рixabay

За його словами, із серйозними наслідками коронавірусу зіштовхнуться саме нещеплені громадяни, по яких "Омікрон" завдасть "головного удару".

Натомість, як повідомив інфекціоніст в ефірі телеканалу CNN, захворіють на "Омікрон" також і ті, хто вакцинувався. Однак у них буде значно легшим перебіг захворювання, з мінімальними ризиками госпіталізації та смерті, пише Depo.ua.

"Омікрон за його неймовірного, безпрецедентного ступеня ефективності поширення зрештою знайде майже всіх... А можливо, і багато з них (вакцинованих, – ред.) дуже ймовірно, з деякими винятками, перенесуть це досить добре, у тому сенсі, що не будуть госпіталізовані та не помруть", – казав Ентоні Фаучі.

Нагадаємо, раніше у Всесвітній організації охорони здоров'я повідомили, які групи людей піддаються найбільшому ризику зараження штамом коронавірусу "Омікрон". Йдеться, зокрема, про невакцинованих від коронавірусу осіб, людей похилого віку і тих, хто має супутні захворювання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme