UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Ляшко визначився з кандидатурами заступників глави НСЗУ: Подробиці

Очільник Міністерства охорони здоров'я (МОЗ) Віктор Ляшко визначився із кандидатурами майбутніх заступників голови Національної служби здоров'я України (НСЗУ), яких запропонує затвердити Кабінету міністрів

Журналіст стрічки новин
Ляшко визначився з кандидатурами заступн…
Фото: Facebook Віктора Ляшка

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

Ляшко зазначив, що за результатами проведених співбесід запропонує уряду призначити на посади заступників голови Національної служби здоров’я України:

  • Анну Фенчак, яка обіцяє захищати програму медичних гарантій від будь-яких штормів та мріє реалізувати в Україні універсальний доступ до медичних послуг для всіх, незалежно від статі, місця проживання, рівня статків та інших соціально-демографічних характеристик;

  • Тетяну Бойко, яка налагоджуватиме комунікацію з регіонами, як із територіальними підрозділами НСЗУ, так і з головними лікарями та органами місцевого самоврядування. 

"Маю надію, що вже наступного тижня НСЗУ отримає перших офіційно назначених осіб на керівні посади за останні 1,5 року. Правда, з випробувальним терміном, в які потраплять і ті обіцянки зі співбесіди на 100 днів роботи (ну добре, трохи більше ніж сто)", – наголосив Ляшко.

За словами міністра, залишилося зробити ще один крок – обрати керівника НСЗУ.

"Чекаємо на оголошення про початок конкурсу.  А може і не на один. Звернувся до уряду з проханням ввести до штату НСЗУ посаду ще одного заступника, який буде прицільно опікуватись питаннями цифрової трансформації та розвитку", – підсумував Ляшко.
Ляшко визначився з кандидатурами заступників глави НСЗУ: Подробиці

Нагадаємо, 31 серпня 2020 року Кабінет міністрів України призначив Андрія Віленського т.в.о. голови Національної служби здоров'я (НСЗУ). 

Згодом стало відомо, що Ляшко хоче повторного конкурсу на керівника Нацслужби здоров’я.

Він повідомив також, що в Україні можуть створити службу перевірки якості меддопомоги.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme