UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Мадонна виступила з підтримкою України: "Боже, благослови вас"

Відома співачка Мадонна виступила на підтримку України та закликала передавати гуманітарну допомогу

Мадонна виступила з підтримкою України:…
Фото: Instagram Мадонни

За її словами, президент Росії Володимир Путін не має жодного права намагатися стерти існування України.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Мадонни в Instgram.

Вона закликала зупинити "безглузде та жадібне" вторгнення Росії в Україну. Також вона звернулася до всього світу із закликом надавати Україні якомога більше гуманітарної допомоги у цей важкий момент.

"Путін порушив усі існуючі угоди про права людини. Путін не має права намагатися стерти існування України. Ми підтримуємо Вас Президент Зеленський!! Ми молимося за вас і вашу країну! Благослови вас усіх! Давайте не відчувати себе безпорадними, коли стикаємося з геополітичними діями такого масштабу. Є речі, які ми можемо зробити. Слава Україні! Героям Слава!" – наголосила співачка.

Водночас у біо свого профілю в Instagram Мадонна розмістила лінк з текстом "дев'ять значущих способів допомогти Україні".

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив по початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і заявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Читайте також: "Моя Україна, моя армія, мої рідні": Як зірки підтримують свою країну

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme