Медведчук зробив скандальну заяву про співробітництво з "Єдиною Росією"

Народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук відзначився неоднозначною заявою про співробітництво із провладною партією РФ "Единая Россия"

Олександра Мандровська

Медведчук запевнив, що партія "Опозиційна платформа – За життя" завжди тісно співпрацювала із "Єдиною Росією" та планує й надалі продовжувати спільну роботу.

Відео із заявою проросійського нардепа опублікували на відеохостингу YouTube. 

Відеозвернення Медведчук записав для конференції "Глобальні виклики XXI століття: міжпартійний вимір", присвяченій 20-річчю від дня заснування партії "Єдина Росія".

"Співпраця "Опозиційної платформи - За життя" та "Єдиної Росії", яка активно продовжується останні роки, - це фундамент, який зберігає узи між нашими народами", – сказав проросійський політик.

Також він привітав російського політика Дмитра Мєдвєдєва із ювілеєм партії. 

Зауважимо, що "Єдина Росія" – це партія, яка сповідує та пропагує агресивну політику щодо України та українців. Її члени на камери заперечують незалежність нашої країни, підтримують російсько-українську війну, законодавчо лобіюють окупацію Криму та Донбасу. 

Нагадаємо, кілька годин тому стало відомо, що Медведчук здійснив ще один злочин. Національне агентство з питань запобігання корупції виявило в декларації народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука неправдиві відомості на рекордні 73 мільйони гривень

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua