Мендель образилася на цькування і відповіла новою фотосесією

Колишня речниця президента Володимира Зеленського Юлія Мендель образилася, що її весь час цькували за одяг та інші нюанси

Михайло Хомченко

"Два роки "обсмоктування" кожної фотографії, нездорова увага до одягу, аксесуарів, моєї ваги і частин тіла.Два роки, коли все не так у моїй фігурі, стилі, зачісці, бровах, виразі обличчя, мейку, взутті…" – написала Мендель.

Вона заявила, що це були справжні дискредитація, ненависть, дике невігластво та зневага. Але, зазначила Юлія Мендель, ці два роки зробили її сильнішими, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку екс-прес-секретарки глави держави.

Тож Мендель виклала у соцмережі свою нову фотосесію.

Нагадаємо, що екс-прес-секретарку глави держави висміювали далеко не за огріхи у одязі. Зокрема, у листопаді 2020 року Мендель так незграбно повідомила про стан хворого на коронавірус Володимира Зеленського, що викликала жорстку реакцію в соцмережах.

У березні її висміяли у пісні-пародії на легендарний американський мультсеріал "Качині історії".

Додамо, що Мендель неодноразово відзначалася пафосно-скандальними заявами. Наприклад, у грудні вона запевняла, що два її твіти допомогли зміцнити курс гривні.

А у березні вона вляпалася у скандал із відомим економістом Андерсом Аслундом, який вимагав від Мендель вибачень за перехід на особистості.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua