Мендель заявила, що "Велику деолігархізацію" закрили не через неї

Екс-речниця президента Володимира Зеленського Юлія Мендель зробила заяву щодо закриття телепроекту "Велика деолігархізація"

Михайло Хомченко

Юлія Мендель запевнила, що "автори програми приймали рішення щодо припинення її роботи самі".

Мендель уточнила, що закриття проекту не пов'язане із її участю в ньому, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку колишньої прес-секретарки президента.

"За коментарями щодо деталей цього пояснення - звертайтеся до проекту. Я брала участь у ньому як незалежний оглядач, колумніст. Сама обирала тему і мої тексти не піддавалися цензурі", – запевнила Юлія Мендель.

Нагадаємо, що Мендель, яку 9 липня офіційно звільнили з посади прес-секретарки президента Володимира Зеленського, уже за тиждень отримала роботу на телеканалі "Україна 24", який пов'язують з українським бізнесменом Рінатом Ахметовим.

Вона приєдналася до команди проекту "Велика деолігархізація".

Втім, уже 3 вересня у Telegram-каналі проекту було заявлено, що він закривається "у зв'язку з нововияленими обставинами".

Причиною начебто стала заява омбудсмена Людмили Денісової про те, що закон про деолігархізацію є неконституційним – тому, зазначили у "Великій деолігархізації", зникає сам предмет розгляду.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua