UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Microsoft та Cisco Systems припиняють надавати послуги на Росії

Американська компанія Microsoft повідомила про припинення торгівлі та надання послуг на Росії після повномасштабного вторгнення російських військ в Україну

Русскій корабель, іді нахуй
Слава Україні! Смерть ворогам!!
Microsoft та Cisco Systems припиняють на…
Фото: Рixabay

За словами президента компанії Бреда Сміта, у Microsoft слідкують за ситуацією в Україні та засуджують агресію Росії.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу компанії.

"Як і решта світу, ми в жаху, гніві та засмученні у зв’язку з зображеннями та новинами, які надходять із війни в Україні, і засуджуємо це невиправдане, неспровоковане та незаконне вторгнення Росії. Сьогодні ми оголошуємо, що призупинимо всі нові продажі продуктів і послуг Microsoft на Росії", – наголосив він.

Сміт додав, що компанія тісно координує кроки та співпрацює з урядами США, ЄС та Великої Британії.

"Ми вважаємо, що ми найбільш ефективні в допомозі Україні, коли робимо конкретні кроки у координації з рішеннями, які приймаються цими урядами, і ми будемо вживати додаткових заходів", – зазначив він.

Своєю чергою американський виробник мережного обладнання Cisco Systems Inc. також повідомив про зупинку всіх бізнес-операцій на Росії та у Білорусі. Зокрема, гендиректор компанії Чак Роббінс заявив про переміщення фокусу співпраці в Україну, де компанія розпочала підтримувати своїх співробітників, замовників, партнерів. 

Нагадаємо, з початку війни Росія втратила понад 9 тисяч солдатів та сотні одиниць техніки. Армія окупантів продовжує зазнавати великих втрат у бойових діях в Україні.

Як відомо, найбільші автомобільні фірми припинили виробництво на Росії. Санкції порушили логістику та перервали ланцюжки поставок, посиливши економічну ізоляцію Росії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme