UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Милованов підтвердив бійку із Данилюком та назвав причину

Радник голови ОП Тимофій Милованов підтвердив, що прийшов на святкування дня народження екс-секретаря РНБО Олександра Данилюка, де побився з іменинником

Журналіст стрічки новин
Милованов підтвердив бійку із Данилюком…
Фото: Чумак / Facebook

За його словами, це сталось, тому що Данилюку не сподобалось, що його відсторонили від конкурсу на посаду голови Бюро економічної безпеки. Сам Милованов є головою конкурсної комісії.

Він наголосив, що таким чином нього здійснювався тиск. Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на допис Милованова у Facebook.

"Кандидат каже що він реформатор, що на комісію чинили тиск, щоб його відсторонити. А насправді – тиск чинить сам реформатор. І тоді це не реформатор, а гопнік. Так робили в 90-х. Били чиновників коли вони приймали "не ті" рішення. Ця культура має припинитись", – обурився він.

Милованов зауважив, що голова Бюро економічної безпеки потребує сильної психічної стабільності, а своїми діями Данилюк показав, як вміє реагувати на стрес.

"Подумайте, чи хочете ви мати головою БЕБ людину яка б‘ється замість того, щоб правильно заповнити документи або піти в суд оскаржити рішення про відмову в допуску до конкурсу, якщо вона вважає себе правою?" – зазначив він.

Милованов розповів, що наразі багато кандидатів намагаються просто розбалансувати конкурс, щоб збити запуск нової служби та відтермінувати впровадження важливої реформи. Зокрема, на окремих членів комісії чиниться тиск. 

Нагадаємо, напередодні у ЗМІ писали, що Милованов побився із Данилюком на дні народження у того.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme