Монастирський закликав зберігати порядок під час протестів 1 грудня в Києві

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський звернувся до громадян із закликом дотримуватися порядку під час протестів 1 грудня в Києві

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Монастирський закликав зберігати порядок…
Фото: МВС

За його словами, під час протестів 1 грудня громадянам варто дотримуватися правопорядку та керуватися почуттям громадянської відповідальності.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Монастирського у Facebook.

"Я — учасник обох Майданів, і для мене право на волевиявлення, свободу мирного зібрання та дотримання прав і свобод громадян мають високу цінність. У Нацполіції та Нацгвардії також є люди, які пройшли Майдани, а ще більше тих, хто брав участь у бойових діях у зоні проведення Антитерористичної операції або Операції Об’єднаних сил", – йдеться у повідомленні.

Окрім цього міністр наголосив, що правоохоронці з повагою ставляться до виявлення громадянської позиції. Вони також очікують на повагу до себе.

"Вони – на сторожі вашої безпеки і роблять усе для недопущення провокацій", – резюмував Монастирський.

Монастирський закликав зберігати порядок під час протестів 1 грудня в Києві

Нагадаємо, раніше під час прес-марафону президент Володимир Зеленський заявив про державний переворот 1 грудня. За словами джерел, близьких до українського лідера, путч планували офіцер ФСБ та троє перебіжчиками з Міністерства внутрішніх справ України

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme