UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Білгородщині впали дві російські бомби, - Astra

За останні два тижні на регіон було скинуто 16 російських бомб, адже до того війська РФ скинули на регіон 14 бомб

Журналіст регіональної редакції Depo.Вінниця.

Ще дві бомби ФАБ-500 скинули російські літаки на Білгородську область. Про це вранці в понеділок, 1 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra, передає Depo.ua.

Повідомляється, що 31 березня ФАБ-500 знайшли у районі хутора Ніна. А в районі села Крюково знайшли вирву, в якій, за попередніми даними, також ФАБ-500.

Зазначається, що за останні два тижні на регіон було скинуто 16 російських бомб, адже до того війська РФ скинули на регіон 14 бомб.

Як раніше з'ясувала Astra, 2 ФАБ-500 було знайдено за 2 кілометри від села Крюкове 30 березня, 20 березня стало відомо про ФАБи, що впали у селах Введенська Готня та Замостя, 21 березня дві ФАБ-500 знайшли у районі села Антонівка Грайворонського міського округу та у Борисівському районі в районі села Крюкове, 22 березня дві ФАБ-250 знайшли в районі села Шалаєве Валуйського міського округу та за 5 кілометрів від села Казинка цього ж округу, 25 березня ФАБ-50 знайшли в районі села Смородине Яковлівського міського округу і в районі села Зибине Борисівського району.

ФАБ-500 було виявлено районі села Безсонівка 27 березня, ФАБ-250 - у районі села Безимено вранці 28 березня, того ж дня ФАБ-500 знайшли у селі Нечаївка, а в Білгородському районі між селами Бессонівка та Весела Лопань виявили коригувану авіабомбу на 1,5 тонни у тротиловому еквіваленті, яку "загубив" російський бомбардувальник. Ще 2 ФАБ-500 було знайдено за 2 кілометри від села Крюкове 30 березня.

 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme