UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Київщині п'яний водій мікроавтобуса врізався в авто поліції: Четверо людей травмувалися

У суботу, 25 вересня, на Брест-Литовському шосе у Святошинському районі столиці водій мікроавтобусу, перебуваючи напідпитку, допустив зіткнення з поліцейським автомобілем

Журналіст стрічки новин
На Київщині п'яний водій мікроавтобуса в…
Фото: Національна поліція

Внаслідок аварії четверо осіб отримали травми різного ступеня тяжкості. Одного з правоохоронців госпіталізували до медичного закладу з переломом ноги, а інших учасників після огляду лікарів відпустили додому.

Про це інформує Depo.ua, посилаючись на відділ комунікації поліції Києва

Зазначається, що ДТП сталася тоді, коли патрульні поліцейські зупинили автомобіль "Шкода" через порушення правил дорожнього руху. Коли правоохоронці складали адміністративний протокол, водій на авто "Форд Транзит" почав перестроюватися з середньої смуги в крайню праву й наїхав на автівку поліції, яка від удару до того ж в’їхала у зупинене авто "Шкода".

ДТП на Брест-Литовському шосе

Поліція за допомогою "Драгера" виявила, що водій авто "Форд Транзит" перебуває напідпитку – у нього виявили 1.16 проміле алкоголю в організмі. Тепер йому готують повідомлення про підозру, а справа піде до суду.

Нагадаємо, днями у Дніпрі сталася смертельная аварія – легковий автомобіль зіштовхнувся зі сміттєвозом, внаслідок чого загинула 20-річна дівчина.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme