UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині під час полювання чоловік застрелив свого товариша

У селі Михайлівка, що у Миколаївській області, під час полювання чоловік застрелив свого товариша

Журналіст стрічки новин
На Миколаївщині під час полювання чолові…
Ілюстративне фото. Джерело: Рixabay

Як повідомили у поліції, вбивство на полюванні сталося тоді, коли мисливець зробив постріл і потрапив у 44-річного товариша. Той отримав вогнепальне поранення у груди, внаслідок чого загинув. 

Чоловіків на полюванні було декілька. Правоохоронці вже порушили за цим фактом кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу ("умисне вбивство"), пише Depo.ua із посиланням на відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Правоохоронці з'ясовують всі обставини трагедії та проводять першочергові слідчі дії.

Зазначимо, що нещодавно у Тернопільській області під час полювання чоловік підстрелив 61-річну жінку з онукою. Це сталося тоді, коли один із чоловіків побачив здобич та вистрілив. Проте він не переконався в тому, що поруч немає сторонніх осіб, і влучив у людей. На щастя, і у бабусі, і у дівчинки легкі тілесні ушкодження – врятував зимовий одяг та відстань. 

Нагадаємо, що у Чернігівській області 28 листопада на полюванні смертельно поранили правоохоронця. На момент інциденту загиблий був поза службою в цивільному одязі. На полювання він поїхав з трьома товаришами. За попередньою інформацією, 39-річний мисливець здійснив постріл з рушниці в бік тварини та випадково влучив у поліцейського.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme