На похорон Полякова прийшла його подруга Скороход

На прощання з нардепом Антоном Поляковим, якого 8 жовтня знайшли мертвим у машині таксі, прийшла його колега та подруга Ганна Скороход

Журналіст стрічки новин
На похорон Полякова прийшла його подруга…
Фото: Антон Поляков

Нардепка не давала коментарів – від камер та журналістів її загородили інші люди.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Telegram-канал "Политика страны".

 

Крім того, на похорон прийшли його вдова Галина Полякова, колишній спікер Дмитро Разумков, а також нардепи з фракції "За майбутнє".

Разумков заявив, що в нього багато питань до смерті Полякова.

"Я з Антоном Поляковим пропрацював понад два роки. Незважаючи ні на що ми нормально спілкувалися. Не можна собою підміняти правоохоронні органи і експертизи, але у мене багато питань, які виникають. Ту поведінку, яку спостерігав особисто я за Поляковим несхоже на той характер смерті, про який зараз говорять", – наголосив колишній спікер.

Що відомо про Антона Полякова та Ганну Скороход 

Після того, як Полякова і Скороход виключили із партійних списків "Слуги народу", вони отримали нові місця у залі для пленарних засіданнях. Нардепи сиділи поруч і часто спілкувалися.

Улітку 2021 року ряд ЗМІ оприлюднили спільні фото Полякова і Скороход. Нардепи відпочивали разом у Львові. Судячи зі світлин. спілкування у них було неформальним.

Це при тому, що загиблий Поляков був одружений. Разом із дружиною Галиною він виховував двох дочок.

Скороход теж заміжня. У шлюбі з Олексієм Алякіним жінка виховує сина Олексія. 

Нагадаємо, після смерті нардепа ЗМІ повідомили шокуючі подробиці про померлого і Скороход. Нібито вони жили разом і жінка була вагітна від нього.

Довідка: Зранку 8 жовтня Дмитро Разумков повідомив про смерть народного депутата Антона Полякова.

Пізніше у прокуратурі назвали попередню причину смерті Полякова – гостра коронарна недостатність та гостра ішемічна хвороба серця.

Варто додати, що у липні, за інформацією ЗМІ, народні депутати та колишні члени фракції "Слуга народу" Анна Скороход й Антон Поляков звернулися до правоохоронців із заявами про загрозу їхньому життю.

Після повідомлень про смерть Полякова ЗМІ дізналися, що його подруга Анна Скороход втратила свідомість у Раді. Цю інформацію підтвердила партійна переписка "слуг".

Того ж дня під час брифінгу в поліції назвали основні версії смерті нардепа Полякова.

11 жовтня речник МВС офіційно заявив, що у крові померлого виявили метадон та алкоголь.

Як відомо, метадон – це напівсинтетичний наркотичний лікарський засіб, заборонений у всіх країнах світу (наряду з кодеїном і декстрометорфаном) через високу смертність і наркоманію.

На початку 20 століття метадон був синтезований у Німеччині за допомогою хлору й тебаїну, як синтетичний аналог морфію. Він є одним із найбільш розповсюджених засобів вуличної наркоманії, ломка від якого триваліша, ніж від інших опіатів.

Читайте також: Казав, що його замовили: Все що відомо про екс-слугу викривача Полякова, який помер за загадкових обставин

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme