UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії актора вигнали з театру за підтримку війни проти України

Російського актора Марата Башарова звільнили  з театру "Школа сучасної п'єси"

Журналіст відділу новин
На Росії актора вигнали з театру за підт…
Фото: Instagram Башарова

Це рішення режисер театру Йосип Райхельгаус пояснив позицією Башарова щодо війни Росії проти України.

Башаров, як відомо, підтримав "демілітаризацію та денацифікацію України", передає Depo.ua із посиланням на російські ЗМІ.

"Артист нашого театру Марат Башаров у нинішній найскладнішій, вкрай напруженій ситуації повівся огидно, як не може і не повинна поводитися людина, артист, громадянин! Я однозначно засуджую поведінку та прояви артиста Башарова М. А. та приймаю рішення про неможливість нашої подальшої спільної роботи. Більше М. Башаров ніколи не вийде на сцену нашого театру", – заявив Райхельгаус.

Башарова звільнили у розпал кіпрських гастролей театру. Його замінить інший актор.

Нагадаємо, що зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив по початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Станом на ранок 26 лютого українські військові ліквідували понад 3 500 російських окупантів і знищили майже тисячу одиниць російської військової техніки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme