UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На росії встановили пам'ятник Пригожину й Уткіну

На пам'ятнику вказано номери жетонів Пригожина й Уткіна і написано "Першому" і "Дев'ятому" - це були їхні позивні в ПВК Вагнера

Журналіст регіональної редакції Depo.Вінниця.
На росії встановили пам'ятник Пригожину…
Фото: Соцмережі

У місті Гарячий Ключ Краснодарського краю рф встановили пам'ятник засновнику ПВК Вагнера і командиру Дмитру Уткіну. Про це в п'ятницю, 5 квітня, повідомив телеграм-канал ЧВК Вагнер. Сводки, передає Depo.ua.

ТГ-канал опублікував фото пам'ятника засновнику ПВК Євгену Пригожину та командиру Дмитру Уткіну. Обидва вони загинули під час аварії літака в Тверській області торік 23 серпня - через два місяці після спроби збройного заколоту, організованого вагнерівцями.

На пам'ятнику вказано номери жетонів Пригожина й Уткіна і написано "Першому" і "Дев'ятому" - це були їхні позивні в ПВК.

Російські ЗМІ пишуть, що пам'ятник встановлено на території каплиці, що належить компанії. 

Пам"ятник Пригожину й Уткіну

Нагадаємо, 23 серпня в Тверській області рф впав літак, пізніше з'ясувалося, що серед пасажирів був ватажок "вагнерівців" Євген Пригожин та інші високопоставлені найманці. За кілька днів у рф підтвердили смерть Пригожина та провели похорон у закритому форматі.

У жовтні президент росії володимир путін заявив, що причиною аварії літака Євгена Пригожина став вибух ручної гранати на борту. Також путін натякнув, що пасажири лайнера в момент катастрофи могли бути в стані наркотичного сп'яніння.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme