На росії заявили про отруєння своїх вояк у Запорізькій області та звинуватили Україну у "хімічному тероризмі"

Міноборони росії повідомило, що російських військових, які виконували завдання у Запорізькій області, доставили до військового госпіталю з ознаками отруєння

Михайло Хомченко

Про це пишуть кремлівські ЗМІ, передає Depo.ua.

Міноборони рф повідомляє, що 31 липня російських військовослужбовців, які виконували завдання в районі населеного пункту Василівка Запорізької області, доставили до військового госпіталю з ознаками сильного отруєння. Після обстеження в організмі військовослужбовців виявили отруйну речовину — ботулотоксин типу "В".

росія звинувачує українську сторону в "хімічному тероризмі" та збирається відправити документи з аналізами отруєних до Організації із заборони хімічної зброї.

Також проводиться додаткове розслідування щодо отруєння "бойовими отруйними речовинами" ставленика рф на Херсонщині колаборанта Володимира Сальдо.

Нагадаємо, 5 серпня призначеного окупаційною владою "очільника" окупованої території Херсонщини колаборанта Володимира Сальдо транспортували до Москви через стан здоров'я. Сальдо везли до інституту Скліфосовського у Москві, який займається проблемами швидкої медичної допомоги, зокрема гострих отруєнь.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua