UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Наплювали на заборону влади: Як на Росії десантники купалися у фонтанах в день ВДВ

У понеділок, 2 серпня, у день ВДВ, в парку імені Горького у Москві десантники купалися у фонтанах, хоча владою міста це заборонено

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Наплювали на заборону влади: Як на Росії…
Скріншот із відео

Кілька десятків чоловіків у військовій формі Військово-десантних військ РФ зібралися в столичному парку аби відсвяткувати професійне свято.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на РБК

Більшість одразу полізла купатися у фонтанах. Дехто спеціально роздягався для цього, демонструючи малолітнім дітям поруч спідню білизну. А дехто занурювався прямо у верхньому одязі.

Десантники, які залишилися стояти поблизу фонтанів, знімали все на камери смартфонів.

Також усе, що відбувалося, фільмували журналісти місцевих телеканалів. 

Зауваження чоловікам, які поводилися в громадському некультурно (голосно кричали та розштовхували у фонтані дітей) ніхто не робив.

До слова, напередодні 2 серпня Росспоживнагляд не рекомендував десантникам влаштовувати "традиційні" купання у фонтанах. Їх попередили про те, що фонтани не проектувалися для гігієнічних процедур, тому можуть травмувати своїми конструкціями або вдарити струмом. 

Також у Росспоживнагляді згадали й про те, що влітку до фонтанів навідуються птахи, безпритульні собаки й коти, які можуть переносити інфекційні захворювання.

Нагадаємо, через порушення правил безпеки біля фонтанів в Україні сталася трагедія – у місті Дніпро загинув 5-річний хлопчик, матері тепер загрожує в'язниця. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme