Наришкін з переляку підтримав входження "Л-ДНР" до складу Росії: Путін його зупинив

На засіданні Ради безпеки Росії стався курйозний випадок під час виступу голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Наришкіна

Михайло Хомченко

Під час свого виступу на тему ситуації на Донбасі Сергій Наришкін заявив, що "Л-ДНР" треба визнавати, але можна дати Заходу останній шанс, аби той змусив Україну виконати Мінські угоди.

Путін перепитав Наришкіна: "Ви пропонуєте розпочати переговірний процес?", передає Depo.ua.

Після цього Наришкін перелякався і заявив, що підтримує визнання "ДНР" та "ЛНР" частиною Російської Федерації.

Володимир Путін парирував, що Радбез тут не для цього зібрався – і Наришкін, виправившись, заявив про необхідність визнання незалежності "ДНР" та "ЛНР".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що президенти США і Росії Джо Байден і Володимир Путін погодилися на участь у саміті з обговорення "безпеки та стабільності в Європі", де йтиметься про припинення вогню на сході України і стримування Росії від вторгнення.

Запропонував провести саміт президент Франції Емманюель Макрон. Підготувати саміт мають державний секретар США Ентоні Блінкен і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров під час зустрічі у четвер, 24 лютого.

Разом з тим, Путін терміново зібрав засідання Ради безпеки Російської Федерації.

На самому засіданні він заявив, що заявив, що зібрав Раду безпеки аби розв'язати питання визнання так званих "ЛНР" і "ДНР".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua