Нацгвардієць Рябчук відмовився від усіх своїх показів

Військовослужбовець Нагцвардії Артем Рябчук, який розстріляв п'ятьох людей, заявив, що відмовляється від усіх посередніх показів

Михайло Хомченко

Таке рішення нацгвардієць Артем Рябчук оформив у відповідну заяву, опубліковану на Facebook-сторінці право захисниці Лади Соколової.

Соколова зазначила, що сьогодні, 3 лютого, нові захисники, гроші на яких зібрала громадськість, поспілкувалися із Рябчуком , передає Depo.ua.

Відтепер вони будуть представляти його інтереси. 12 лютого вони дадуть прес-конференцію щодо усіх питань, пов'язаних із справою Рябчука.

Нацгвардієць же у заяві зазначив, що повністю відмовляється від усіх своїх попередніх показів, і даватиме свідчення тепер лише у присутності нових адвокатів.

Нагадаємо, що 27 січня 2022 року на заводі "Південмаш" о 3:40 ранку солдат строкової служби Артем Рябчук з автомата вбив чотирьох військовослужбовців Національної гвардії України та жінку.

Після розстрілу він втік зі зброєю. Невдовзі з'явилося відео розстрілу Нацгвардійців у кімнаті зберігання зброї на заводі "Південмаш". Він здався патрульним поліцейським у місті Підгороднє.

Рябчук розповів, як вбив вахтерку заводу за те, що вона не випускала його на вулицю. Згодом затриманий строковик розповів про дідівщину у полку. Суд в Дніпрі оголосив запобіжний захід вбивці – два місяці перебування під вартою без права внесення застави.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua