UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Не "наш", а "дивовижна": Українець на Шрі-Ланці перетворив крамольне графіті росіян на цікавинку (ФОТО)

На південному узбережжі Шрі-Ланки представники російського етносу створили графіті з відомою прокремлівською тезою – "Шрі-Ланка наш" (алюзія на "Крим наш")

Журналіст відділу новин

Однак український бізнесмен Євген Зінгерман, перебуваючи на екзотичному острові зимові канікули, виправив це непорозуміння і вніс свої корегування.

Про це він написав у своєму Facebook, передає Depo.ua.

За словами українця, неподалік цього напису росіяни також розмістили крамольний білборд "Ласкаво просимо до Красноярського краю".

"Відкрив ланкійський фронт боротьби із окупантським рагулізмом. Кілька днів тому на південному узбережжі з‘явився білборд "Добро пожаловать в Красноярский край" і оця фігня на першому фото. Більшість росіян раділи, а їхні новини навіть зробили про це сюжет на ТБ", – розповів Зінгерман.

Однак, за його словами, "тисяча рупій на фарбу та пензлик і година часу" все змінили.

"Результат на другому фото. Шрі-ланка – вільна та дивовижна, що б там хто не казав. Поки писав, кілька росіян зупинялись, думали, що я і є автор білборду та напису, розповідали як це класно", – зазначив українець.

Він наголосив, що, на його думку, "на цих двох фото і є різниця між ними та нами".

Не "наш", а "дивовижна": Українець на Шрі-Ланці перетворив крамольне графіті росіян на цікавинку (ФОТО)

Зазначимо, що користувачі мережі зустріли ініціативу українця із захопленням. У коментарях до публікації люди наголосили, що він – молодець, адже не виявив малодушності та здійснив по-справжньому громадянський вчинок.

Коментарі до допису

Українці оцінили громадянський вчинок співвітчизника

Нагадаємо, раніше стало відомо, що єдиний акредитований на Росії український журналіст виїхав з країни-агресора. Роман Цимбалюк, який працював на Росії (в Москві) впродовж понад 10 років, залишив територію РФ після виклику на допит в місцеву прокуратуру.

Читайте також: Новоросія-2, визнання "ДНР" і "ЛНР" і підпал Києва: Яку війну затіяв Путін

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme