Нові навчання "слуг народу" у Трускавці: У монобільшості кажуть, що заяви у ЗМІ є неправдивими

Голова парламентського Комітету з питань здоров'я нації, народний депутат від "Слуги народу" Михайло Радуцький назвав заяви у ЗМІ, що нібито президент Володимир Зеленський хоче знову провести навчання нардепів монобільшості у Трускавці, неправдивими

Христина Макогон

Нардеп дуже здивувався, коли на телеканалі "Україна 24" йому поставили питання з приводу того, як він з колегами навчатимуться у Трускавці в нових карантинних умовах.

"А хто вам сказав, що він (президент Володимир Зеленський, – ред.) має зібрати? А я не знав, що "Українська правда" – це вже офіційний орган президента України. Я – член політради партії "Слуга народу" і я вперше про це чую. Я не можу вам коментувати те, чого не існує. Де взяла "Українська правда" цю інформацію – це краще, що б вона це прокоментувала. Перебуваючи в політраді партії, як ви вважаєте, якби це обговорювалось, я б знав?" – зазначив він, передає Depo.ua.

Радуцький додав, що його колеги, почувши про це, теж здивувалися такій інформації.

"Вони (нардепи від "Слуги народу", – ред.) сміються й кажуть, коли ми в Трускавець ідемо? Ніхто про це не чув", – зауважив він.

Нардеп наголосив, що важливо довіряти тій інформації, яку подають прес-служба партії "Слуга народу" чи Офіс президента.

Зазначимо, що інформація про буцімто нові навчання у Трускавці для "слуг народу" з'явилася на сайті видання "Українська правда". Воно, посилаючись на повідомлення у своєму Telegram-каналі, зазначає, що президент Володимир Зеленський планує найближчим часом провести зустріч із фракцією "Слуга народу" у Трускавці, як це було влітку 2019 року.

Джерела видання нібито повідомили, що на зустрічі "буде велика розмова про майбутнє, в тому числі про кадрові рішення".

Нагадаємо, що минулі навчання для "слуг народу" проходили у 2019 році з 29 липня по 4 серпня у Трускавці. У ньому взяли участь 263 народні обранці. Вони мешкали у кількох трускавецьких готелях, зокрема в "Rixos-Прикарпаття" та "Mirotel".

Команда викладачів KSE впродовж тижня читала для майбутніх нардепів лекції з економіки, бюджетного процесу, публічної політики, розповідала про децентралізацію, освіту, оборону тощо. Такий тижневий семінар обійшовся "Слузі народу" у 10 мільйонів гривень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua