UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Обгорілий, але щасливий: Волонтери врятували кота, якого знайшли біля Бородянки

Зоозахисники просять не збирати грошей на порятунок чотирилапого – тваринка жива, не глуха і не сліпа. Лише потрібен час на реабілітацію

Мирослава Бзікадзе
Шеф-редакторка Depo.Львів
Обгорілий, але щасливий: Волонтери вряту…

Кілька днів тому у соцмережах з’явився пост Snizhana Buhrik про те, що в Андріївці Бучанського району, яку звільнили лише тиждень тому, сфотографували обгорілого кота, але  бідну тварину не забрали. Тож наступного дня киянин Володимир Крижанівський вирушив на його пошуки. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає  Depo.ua.

Поки чоловік шукав кота, який був на фото, в Андріївці підібрав трьох – одного з них кульгавого та обпаленого. Але того, що був на фото, таки не знайшов.

"Як я тоді думав, він світлого кольору, а такого серед моїх не було. До того ж була інфа, що кіт з фото – сліпий та глухий, а всі мої знайди – нормально чули мій киць-киць", - пише чоловік.

Наступного дня Володимиру місцеві мешканці підказали орієнтовне місце знаходження обгорілого кота. Тож він знову виїхав на пошуки.

"Тим часом кульгавого та пораненого кота, якого я підібрав в суботу, завезли на лікування у ветклініку. Приїхавши у неділю вранці в Андріївку, я зустрів жінку, яка разом із чоловіком шукала свого британського кота. Вона деякий час вважала, що той обгорілий кіт з фото і є її Масяня, тож так ми з нею і познайомились. Нажаль, за декілька годин пошуків, я знов не зміг знайти обгорілого кота з фото. Тож засмучений я поїхав назад у Київ", - пише чоловік.

Але вже ввечері знайомі повідомили Володимиру, що "його" обгорілий кіт перебуває у ветклініці.  У нього вражені вуха, нижня щелепа, шерсть. Особливою прикметою чотирилапого був рудий тризуб на чолі.

"І от коли я це прочитав та побачив нові фотки з лікарні, то зрозумів, що mission accomplished!", - написав Володимир.

Також чоловік зазначив, що зараз кіт перебуває на лікуванні у ветклініці, він не сліпий і не глухий, хоча обгорілий і має купу проблем зі здоров’ям. Але лікарі кажуть, що з ним все буде гаразд. Також Володимир просить не збирати гроші на допомогу, бо  у кота все є, а ще не потрібно шукати йому нових господарів:

"Ми залишимо його у себе, але в будь-якому разі нехай спочатку повністю одужає!"

Нагадаємо, раніше у Харкові російські окупанти вкрали овочі для тварин з екопарку.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme