UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Одна з українських авіакомпаній скасувала усі рейси

Український авіаперевізник Air Ocean Airlines скасував усі рейси щонайменше до 15 березня 2022 року
 

Журналіст відділу новин
Одна з українських авіакомпаній скасувал…
Літак Ан-148 авіакомпанії Air Ocean Airlines / Фото: cfts.org.ua

За офіційною версією авіакомпанії Air Ocean Airlines це сталося у зв'язку з затримкою постачання повітряних суден та необхідністю проведення планового технічного обслуговування літаків.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на сайт авіакомпанії.

"У зв'язку з затримкою постачання повітряних суден та необхідністю проведення планового технічного обслуговування літаків, що експлуатуються в цей час, авіакомпанія вимушена перенести виконання польотів із поновленням починаючи з 15 березня 2022 року", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кошти за квитки повертатимуться пасажирам автоматично в повному обсязі на картку, з якої було здійснено оплату. Якщо пасажир придбав квиток у агента з продажу авіаційних перевезень, то йому необхідно звернутися за місцем його придбання для відшкодування вартості квитка.

Також авіакомпанія пропонує зберегти право польоту з відкритою датою вильоту, а при купівлі наступного квитка надасть знижку у розмірі 50% від вартості квитка.

За додатковою інформацією пропонують звертатися за номером телефону +380931775977.

Нагадаємо, 6 січня авіакомпанія Air Ocean Airlines оголосила, що з 9 січня призупиняє виконання рейсів за маршрутом "Харків – Київ – Харків".

Довідка: Air Ocean Airlines – український авіаперевізник, що базується у Міжнародному аеропорту "Київ" імені І. Сікорського (Жуляни). Компанія здійснює як внутрішні регіональні, так і міжнародні авіаперевезення.

23 жовтня 2021 року компанія отримала сертифікат експлуатанта, а 29 жовтня Державна авіаційна служба України видала їй ліцензію на право здійснення господарської діяльності з перевезення пасажирів повітряним транспортом.

Флот авіакомпанії наразі включає два пасажирські літаки Антонов Ан-148 вітчизняного виробництва. Перший рейс реактивного літака Ан-148 авіакомпанії Air Ocean Airlines за маршрутом "Київ – Миколаїв" відбувся 30 жовтня 2021 року.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme