UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Окупанти, обстрілюючи Київ, влучили ракетою в могильник радіоактивних відходів

О 01:20 окупанти, намагаючись захопити Київ, ракетами влучили на місце утилізації радіоактивних відходів "Радону"

Журналіст стрічки новин
Окупанти, обстрілюючи Київ, влучили раке…
Фото з відкритих джерел

За попередньою оцінкою, загрози радіоактивного захисту людей поза межами санітарно-захисної зони "Радону" немає, повідомляє Depo.ua з посиланням на повідомлення Державної інспекції ядерного регулювання України.

"Внаслідок масового бомбардування Києва усіма доступними для РФ видами зенітного та ракетного озброєння, ракети потрапили на місце утилізації радіоактивних відходів Київської філії "Державне спеціалізоване підприємство "Радон".

Повідомлення оголосили телефонним телефоном співробітники "Радону", які перебувають у притулку. В результаті масових обстрілів, які ще тривають, наразі неможливо оцінити масштаби руйнування. Автоматизована система радіаційного моніторингу дала збій. Але камери спостереження зафіксували падаючі ракети. Оцінка радіаційної ситуації буде проводитися переносними пристроями після припинення зйомки.

За попередньою оцінкою СНРІУ, загрози радіоактивного захисту людей поза межами санітарно-захисної зони РВД "Радон" немає",  йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, цієї ночі російські окупанти поцілили й у нафтобазу, розташовану у Василькові. Внаслідок вибуху місцева влада попросила українців терміново закрити вікна у квартирах та будинках, аби в приміщення не проникли небезпечні речовини.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme