UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Окупанти з четвертої ранку проводять масові обшуки у кримських татар: Адвокатів не пускають

В окупованому Криму співробітники Федеральної служби безпеки прийшли з обшуками до кримських татар

Журналіст стрічки новин
Окупанти з четвертої ранку проводять мас…

Обшуки окупанти проводять у п'яти будинках з четвертої ранку – в Сімферопольському, Бахчисарайському, Балаклавському та Нахімовському районах.

Як повідомила український омбудсмен Людмила Денісова, у селищі Строганівка в Сімферопольському районі співробітники російських центру протидії екстремізму, ФСБ та ОМОНу проводять слідчі дії в будинку місцевого імама Раіфа Февзієва. До помешкання не пускають адвоката, пише Depo.ua.

Крім цього, обшуки відбуваються у будинках місцевих активістів. Зокрема, у Заура Абдуллаєва – в селі Холмовка в Бахчисарайському районі, Джаббара Бекірова – в селі Тернівка в Балаклавському районі Севастополя, у Рустема Таїрова – в селі Повороте Нахімовського району Севастополя, а також у Рустема Мурасова у тому ж районі в селі Фруктове.

Окупанти проводять обшуки у кримських татар

Нагадаємо, 16 серпня у російському Ростові-на-Дону Південний окружний військовий суд відправив до в'язниці чотирьох кримських татар, яких підозрюють у причетності до ісламської організації "Хізб ут-Тахрір". Їх звинуватили у так званій справі Алуштинської групи. За версією слідства, вони нібито організували осередок ісламської партії "Хізб ут -Тахрір", організовували збори та планували вербування нових учасників угрупування. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme