UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Окупанти зосередилися на просуванні в бік Кривого Рогу та захопленні Миколаєва, ЗСУ тримають оборону, – Генштаб

У Генштабі Збройних сил України повідомили оперативну ситуацію станом на 18:00 13 березня за всіма напрямки

Русскій корабель, іді нахуй
Слава Україні! Смерть ворогам!!
Окупанти зосередилися на просуванні в бі…
Фото: Генштаб ЗСУ

Зокрема, українській військові продовжують оборону на Південному, Східному та Північному напрямках, і прикривають морське узбережжя.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-центр Генштабу ЗСУ.

"На окремих напрямках здійснюється проведення стабілізаційної операції та виконуються завдання територіальної оборони. Угруповання Повітряних сил ЗСУ здійснює відбиття зосереджених ракетно-авіаційних ударів та засобів повітряного нападу противника, протиповітряне прикриття об’єктів критичної інфраструктури України та угруповань військ", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що російські війська зосередили свої зусилля на просуванні у бік Кривого Рогу та захопленні Миколаєва. Водночас окупанти не полишають спроб захопити Маріуполь.

"Окупанти продовжують накопичувати резерви для наступу на Вугледар та завдають артилерійських ударів по житловим кварталам міста. З метою нанесення ударів по території України з акваторії Чорного моря там перебуває у бойовій готовності корабельне угруповання противника", – додали у Генштабі.

У  ЗСУ також вказали про активізацію російських військ у спробах диверсій на шляхах пересування транспортних конвоїв з гуманітарними вантажами.

Нагадаємо, дещо раніше повідомлялося, що ЗСУ зупинили просування окупантів вглиб України. За словами заступниці міністра оборони Ганни Маляр, ворог зазнав величезних втрат і змушений поповнювати особовий склад та перегруповувати війська.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme