Олена Зеленська у помаранчевій сукні виправдалася за кеди у Версалі та прокоментувала другий термін Зеленського

Перша леді України Олена Зеленська дала відверте інтерв'ю, в якому дала відповідь на чимало цікавих та гострих питань 

Ліна Петрунькіна

Дружина президента України Олена Зеленська, яка вдягнула кеди до стильного костюма оверсайз, відверто відповіла на питання "Фокусу", передає Depo.ua.

Олена Зеленська позувала для фотосесії, яка прикрасила її інтерв'ю, у сукні помаранчевого кольору, стилізованої під 60-ті роки. 

Дехто вже встиг порівняти образ Зеленської з її колегою – Джекі Кеннеді.

Інтерв'ю з Оленою Зеленською: коротко про найцікавіше

Про саміт перших леді та джентльменів

Олена Зеленська розповіла, що більшість візьме участь у заході, запланованому на 23 серпня, онлайн, проте колеги Олени з Балтії мають приїхати до України. На саміті обговорять постковідну реальність та низку нагальних проблем. 

Про дружбу з колегами

"Звичайно, ніякої близької дружби бути не може. У нас мало можливостей спілкуватися окремо від офіційних візитів наших чоловіків. Це бар'єр. Разом з тим, коли є бажання для спілкування, вихід завжди можна знайти: ведемо телефонні перемовини, вітаємо одна одну зі святами. Було декілька відеоколлів під час пандемії, обмінювалися досвідом щодо ситуації та адаптації своєї діяльності у зв"язку із новими обставинами", – заявила перша леді.

Про ставлення до команди президента

Зеленська впевнена, що її чоловіка оточують надійні люди.

"Хоча я не зовсім в команді, я поруч. Можу спостерігати, як до своєї команди ставиться Президент, і як його команда ставиться до нього. Якщо бачу, що, на мою думку, люди віддано працюють, ставлюся до них позитивно. І навпаки. Але моєї думки не дуже запитують, тому що це було б недоречним. Це політичні речі, в які я не втручаюся", – заявила вона.

Про другий термін Володимира Зеленського

Перша леді не хоче думати так далеко і вимушена жити сьогоденням.

"Чесно кажучи, намагаюся про це не думати. Ми з ним цього дома не обговорюємо. Я живу сьогоднішнім днем, у мене сьогодні багато роботи", – каже Олена. 

Про таємну роботу

Олена Зеленська продовжує працювати сценаристкою, хоча і не афішує цього.

"У моєї компанії є багато телевізійних проектів. Я б не хотіла про це розповідати, бо це приверне увагу, і проект розглядатимуть як проект першої леді. Це не так. Це мої проекти як людини, в яких я продовжую працювати, бо це моя робота", – каже перша леді. 

Про свій стиль

Попри те, що Олену Зеленську часто критикують через одяг, перша леді пояснила, що протоколи інших країн часто вимагають зручного стилю одягу і пояснила, чому. Особливо обговорювали взуття Олени у Версалі, коли дружина президента вдягнула до Версалю кросівки. 

"Щодо кросівок була настанова від французької сторони, також ми домовилися з пані Бріжит Макрон, що будемо без підборів. Кросівки Veja стали нашим реверансом французькій стороні – і вона його помітила, це було дуже приємно. Veja – демократичний бренд, що базується на екологічності, не витрачає гроші на рекламу і працює з невеликими постачальниками. Тобто цей бренд про екологічність та свідоме споживання. Я вважаю, що зробила правильно, обравши його", – запевнила Зеленська. 

Фото: focus.ua

Нагадаємо, Олена Зеленська вразила яскравою сукнею обтислого силуету та стриманою зачіскою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua