UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Підрозділи ППО збили п'ять повітряних цілей російської авіації

Підрозділи Бук-М1 та С-300 протиповітряної оборони ЗСУ 11 березня вразили п'ять повітряних цілей російської авіації Збройних сил РФ
 

Русскій корабель, іді нахуй
Слава Україні! Смерть ворогам!!
Підрозділи ППО збили п'ять повітряних ці…
Фото: ЗСУ

Крім цього група тактичного призначення армійської авіації ЗСУ здійснила до десяти нальотів на колони ворожої техніки.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр Командування Повітряних сил ЗСУ.

Зазначається, що 11 березня група тактичного призначення у складі бомбардувальників Су-24М, штурмовиків Су-25 і вертольотів Мі-24 армійської авіації здійснила до десяти нальотів на колони ворожої техніки, під час яких нанесла потужні ракетно-бомбові удари по броньованій техніці та живій силі окупантів.

У свою чергу винищувальна авіація Повітряних сил ЗСУ на літаках Су-27 та МіГ-29 за значної чисельної переваги противника провела до десяти повітряних боїв на кількох напрямках і повернулась без втрат. По ворожих літаках було випущено дев'ять ракет "повітря-повітря" середньої та малої дальності. Очікується підтвердження ворожих втрат.

Крім цього, зенітні ракетні підрозділи Бук-М1 та С-300 вразили п'ять повітряних цілей: безпілотний літальний апарат "Форпост" та чотири гелікоптери Збройних сил РФ. Інформація наразі уточнюється.

Також, є інформація від протиповітряної оборони оперативного командування "Північ" про ураження російського винищувача-бомбардувальника Су-34 на Чернігівщині.

Як відомо, 10 березня бійці Повітряних сил ЗСУ знищили 10 російських літаків і полк російської десантури.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Станом на ранок 11 березня українські військові ліквідували понад 12 000 російських окупантів і знищили понад дві тисячі одиниць російської військової техніки.

Читайте також: 16-й день війни: Де ЗСУ знищувало російську військову техніку 11 березня

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme