UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Підсанкційний російський ритейлер Wildberries продовжує працювати в Україні

Не зважаючи на введення в дію санкцій Ради національної безпеки і оборони (РНБО) проти російського онлайн-ритейлера Wildberries та його засновників, платформа продовжує роботу в Україні

Журналіст відділу новин
Підсанкційний російський ритейлер Wildbe…
Фото: Скріншот

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на ТАСС.

Зазначається, що українське відділення Wildberries не уповноважене давати будь-які коментарі щодо цього питання.

Водночас, згідно з даними українського інтернет-сегмента компанії, Wildberries продовжує здійснювати онлайн-торгівлю в Україні навіть після введення санкцій.

Нагадаємо, 23 липня президент України Володимир Зеленський ввів санкції РНБО проти російського онлайн-ритейлера Wildberries і його засновників.

Згодом міністр культури України Олександр Ткаченко пояснив, що вважає санкції проти Wildberries ще одним кроком у боротьбі за очищення українського інформаційного простору від російської експансії.

За його словами, ритейлер із Росії Wildberries серед іншого продавав російську пропаганду та форму російських солдатів. Тому ця фірма не повинна працювати в Україні.

Ткаченко зазначив, що антиукраїнським тезам, книгам, наративам – не місце в Україні, а також наголосив, що МКІП робитиме все можливе, щоб протистояти інформаційним загрозам.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme